Прес-центр

Уроки, які ми отримуємо під час пандемії COVID-19

13.05.2020

За підтримки компанії Альпен Фарма АГ відбулася міжнародна відео конференція «Уроки, які ми отримуємо під час пандемії COVID-19».

У конференції взяли участь представники з України, Болгарії, Грузії, Вірменії, Азербайджану, Монголії, Узбекистану, Киргизії, Казахстану, Росії, Республіки Білорусь і Молдови.

 

У своїй доповіді проф. Мітюряева І.А. поділилася зі слухачами консолідованою інформацією щодо унікального досвіду Китаю та інших країн світу в отриманні ефективних методів захисту в умовах вірусної пандемії COVID-19.

У свою чергу проф. Колоскова О.К. поділилася результатами боротьби українських лікарів. Зокрема, обговорювалася епідеміологічна ситуація в Чернівецькій області, де були зафіксовані перші випадки інфікування коронавірусом в Україні.

 

При підготовці до конференції представники кожної з країн-учасниць поділилися протоколами і рекомендаціями щодо ведення пацієнтів.

У Грузії розроблені етапи проведення телефонного консультування лікарем пацієнтів, щоб уникнути контакту і зменшити ймовірність інфікування.

Німеччина представила пам’ятку пацієнта, в якій детально описані профілактичні заходи, необхідні в період пандемії.

Протоколи з ведення пацієнтів Казахстану дуже вразили наших спікерів та учасників конференції своєї деталізацією і раціональністю.

 

В результаті всебічного обговорення інформації про ситуацію з коронавірусом в різних країнах прийшли до висновку, що на сьогоднішній день препаратів для ефективної профілактики захворювання COVID-19 немає. Тому для лікування і профілактики гострих респіраторних вірусних інфекцій необхідно застосовувати препарати з високим рівнем доказової бази і профілем безпеки, до прикладу, такі як Умкалор, Инфлюцид, Тонзилотрен, Іммунокінд.

 

В кінці лекційної частини всі учасники конференції мали можливість задати спікерам питання і отримали на них докладні відповіді. Надалі було отримано безліч подяк від учасників за можливість отримати корисну і цікаву інформацію.

 

Альпен Фарма АГ! Ми працюємо для Вас в ім’я Здоров’я!