Заява про захист персональних даних для кандидатів на відкриту вакансію

Ми раді, що Ви проявили інтерес і подали заявку на наявну вакансію в Представництві «Альпен Фарма АГ». Нижче представлена ​​інформація щодо обробки Ваших персональних даних у зв'язку з поданими Вами документами.

 

Контролер (Власник) даних

 

Відповідальним за захист даних є Представництво «Альпен Фарма АГ» ​​(Контролер (Власник). Більш детальну інформацію про Представництво, а також контактні дані Ви можете знайти в Розділі «Контакти» на нашому сайті: alpenpharma.ua

 

Оброблювані дані. Цілі обробки персональних даних

 

Контролер обробляє дані, надані Вами в зв'язку з Вашою заявкою на вакансію, для перевірки Вашої професійної придатності для даної посади (або, в разі необхідності, для інших відкритих позицій в нашій компанії) і для проведення процедури при подачі заяви на вільну вакансію.

 

Законодавча база

 

З правової точки зору для обробки Ваших персональних даних в процесі подачі заявки на вільну вакансію ми спираємося на статтю 6, абзац 1 Загального регламенту щодо захисту даних (DSGVO/GDPR). Даним положенням допускається обробка даних, якщо це необхідно для укладення договору. Якщо потреба в даних виникає після завершення процесу обробки заявки, обробка даних ґрунтується на положеннях статті 6 Загального регламенту щодо захисту даних (DSGVO/GDPR), зокрема, для дотримання законних інтересів відповідно до статті 6, абзац 1, підпункт f) Загального регламенту щодо захисту даних (DSGVO/GDPR).

 

Термін зберігання даних

 

У разі відмови будь-якої із сторін від співпраці дані кандидатів-заявників будуть видалені через 6 місяців. Якщо в результаті подачі заявки з Вами було укладено трудовий договір, Ваші дані із системи даних щодо вільних вакансій будуть перенесені в нашу інформаційну систему щодо персоналу.

 

Передача даних

 

Після отримання Вашої заявки на вакансію, дані будуть переглянуті відділом по роботі з персоналом. Відповідні заяви направляються потім всередині компанії особі, відповідальній за відповідну відкриту позицію. Потім визначаються подальші дії. Доступ до Ваших даних принципово мають тільки ті особи в компанії, яким це необхідно для проведення процесу обробки заявки на вакансію і прийняття рішення про подальше працевлаштування.

 

Місце обробки даних

 

Дані обробляються в обчислювальному центрі в Швейцарії, адреса: Casinoplatz 2, 3011 Bern, Switzerland, а також в Україні, адреса: 04075, м. Київ, Пуща-Водиця, вул. Лісна, 30-А. У Контролера укладено договір на обробку даних з адміністратором обчислювального центру, який здійснює обробку персональних даних. За рішенням Комісії ЄС Швейцарія має рівень захисту даних, що відповідає вимогам.

 

Ваші права як суб'єкта даних

 

Ви маєте право на інформацію про Ваші персональні дані, які ми обробляємо. При отриманні запиту на таку інформацію, не в письмовій формі, від Вас буде вимагатися доказ того, що Ви є саме тією особою, за яку ви себе видаєте; сподіваємося на Ваше розуміння. Ви також маєте право коригувати, припиняти або обмежувати обробку в тій мірі, в якій Ви маєте на це юридичне право. Крім того, Ви маєте право заперечувати проти обробки в рамках вимог законодавства. Те ж саме відноситься і до права на передачу даних.

Крім того, відповідно до ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» у Вас є наступні права:

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноважений або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

 

Співробітник із захисту даних (DPO)

 

У нашій компанії призначений співробітник із захисту даних (DPO). Якщо у Вас виникнуть питання, зауваження, скарги або побажання щодо захисту і обробки Ваших персональних даних, Ви можете звертатися до DPO:

E-Mail: data.protection@alpenpharma.com

 

Право оскарження

 

Ви маєте право подати на нашу компанію скаргу щодо обробки нами персональних даних в наглядовий орган із захисту даних, а також в судові органи відповідно до чинного законодавства України.

 

Важливе зауваження: відправляючи резюме по даній вакансії, Ви підтверджуєте актуальність всіх зазначених персональних даних і даєте свою згоду на їх обробку.