Прес-центр

21.02.2018 – 15.03.2018 р., Київ, Харків, Дніпро, Одеса та Львів, запуск нового продукту компанії Альпен Фарма АГ – Натубіотин.

23.04.2018

 

21.02.2018– 15.03.2018 р. в п’яти містах України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса і Львів, відбулись презентації нового продукту компанії Альпен Фарма АГ – Натубіотін.

Більше 1900 гостей відвідали свято, присвячене першому запуску препарату Натубіотін в Україні.

Організатори конференцій намагались подарувати своїм гостям справжнє свято, в якому поєднувалися як наукові дані про теорії старіння, якими ділилася к.м.н., член європейської асоціації дерматологів, лікар дерматолог, ведуча телевізійного проекту, пов’язаного з красою Катерина Безвершенко, так і театральними постановками у виконанні театру тіней “Dream Way”, різноманітними фотозоні, приємними сюрпризами та розіграшами призів.

Під час доповіді К. Безвершенко підкреслила, що зараз розвиток науки сприяє тому, що сьогодні можливо вплинути на зовнішній процес старіння людини, тобто на те, як вона виглядає з віком. Особливу роль у попередженні дерматологічної патології і появи естетичних змін шкіри та її придатків грає біотин (коензим R, вітамін Н). Саме тому його називають «вітаміном краси». В організм людини біотин надходить з продуктами харчування, крім того, він синтезується мікрофлорою кишківника. Однак отримати його з їжі в достатній кількості досить складно. Крім того, недостатність біотину в організмі може бути обумовлена ​​генетикою, деякими захворюваннями, прийомом антибіотиків, протизастудних препаратів, нездорової дієтою та ін.

За словами К. Безвершенко, НатуБІОТІН – містить структурний біотин, та є препаратом вибору для поліпшення стану шкіри, волосся і нігтів. Завдяки НатуБІОТІНУ можна скорегувати рівень біотину в організмі, що сприяє попередженню вікових змін шкіри і організму в цілому.